(KVKK)

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni

Kartal Günlük Kiralık Daireler olarak, müşteri gizliliğini ve kişisel verilerin korunmasını önemsiyoruz. Bu nedenle, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca kişisel verilerinizi işlerken şeffaf ve güvenilir bir şekilde hareket etmeyi taahhüt ediyoruz.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları:

Kartal Günlük Kiralık Daireler, müşteri hizmetlerini sağlama, rezervasyon işlemlerini yönetme, iletişim kurma ve size daha iyi bir konaklama deneyimi sunma amacıyla kişisel verilerinizi işlemektedir.

2. Toplanan Kişisel Veriler:

Ad, soyadı, iletişim bilgileri (telefon numarası, e-posta adresi), kimlik bilgileri (TC kimlik numarası/pasaport numarası), ödeme bilgileri ve konaklama tercihleri gibi kişisel verileriniz, rezervasyon ve iletişim amaçlarıyla işlenmektedir.

3. Kişisel Verilerin İşleme Süreci:

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere ve gizlilik politikalarımıza uygun olarak işlenmektedir. Verileriniz sadece belirtilen amaçlar doğrultusunda kullanılacaktır.

4. Kişisel Verilerin Paylaşımı:

Kişisel verileriniz, yasal zorunluluklar gerektirmediği sürece üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır. Gerektiğinde, verilerinizin paylaşılması için açık onayınız alınacaktır.

5. Kişisel Verilerin Saklanma Süresi:

Kişisel verileriniz, yasal gereksinimler ve işlem amaçlarına uygun olarak belirlenen süreler boyunca saklanır ve daha fazla kullanılmaz.

6. Kişisel Veri Sahibinin Hakları:

KVKK uyarınca, kişisel veri sahipleri verilerine erişme, düzeltme, silme, işleme amaçlarını sınırlama, veri taşınabilirliği ve itiraz etme haklarına sahiptirler. Bu hakları kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kartal Günlük Kiralık Daireler olarak, kişisel verilerinizi koruma ve gizliliğinizi sağlama konusundaki taahhüdümüzü sürdürmeye devam ediyoruz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bize ulaşın.

Son güncelleme tarihi: [Güncelleme Tarihi]

Kartal Günlük Kiralık Daireler

0 (552) 334 00 00
info@kartalgunludaire.com

Not: Bu metin, sadece öneri amaçlıdır. KVKK gerekliliklerine tam olarak uymak için bir hukuk uzmanından veya gizlilik uzmanından yardım almanız önemlidir.

İlgili Yazılar